Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη
Virtualization (ή εικονοποίηση συστημάτων και υποδομών), είναι η τεχνολογία με την οποία τα φυσικά συστήματα (Physical Machines) μετατρέπονται σε εικονικά (Virtual Machines). Η τεχνολογία virtualization προσφέρει υψηλότερη απόδοση των φυσικών συστημάτων, ασφάλεια και οικονομία προμήθειας νέου εξοπλισμού και λογισμικού στην επιχείρηση. Μειώνει την ηλεκτρική κατανάλωση και την ανάγκη ψύξης της μηχανογραφικής υποδομής διότι μειώνονται δραστικά τα φυσικά συστήματα .

Μειώνει το κόστος διαχείρισης υπηρεσιών IT διότι προσφέρει εργαλεία αποδοτικότερης διαχείρισης των συστημάτων, εύκολης δημιουργίας σεναρίων αποκατάστασης βλαβών και παρέχει εργαλεία monitoring της υγείας όλης της μηχανογραφικής υποδομής σε πραγματικό χρόνο προς τον υπεύθυνο διαχειριστή. Οι υπηρεσίες IT παρέχονται απομακρυσμένα και άμεσα χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ενώ οι εργασίες αναβάθμισης, αντικατάστασης ή προσθήκης νέων συστημάτων παρέχονται εντός του εργάσιμου ωραρίου της επιχείρησης χωρίς την διακοπή της λειτουργίας της. Πετυχαίνει τον ορθότερο διαμοιρασμό των φυσικών πόρων (είτε αυτόματα είτε με την χρήση προτεραιοτήτων) όπως την επεξεργαστική ισχύ, την μνήμη, το δίκτυο, τις μονάδες αποθήκευσης δεδομένων σε πολλά εικονικά συστήματα τα οποία συν-λειτουργούν σε ένα φυσικό σύστημα.

Με την δημιουργία συχνών αντιγράφων (snapshots) των virtual machines ενώ αυτά λειτουργούν, είναι δυνατή η άμεση επαναφορά κάθε εικονικού συστήματος σε προηγούμενη λειτουργική κατάσταση μετά από βλάβη. Το virtualization παρέχει υψηλότερη απόδοση των εγκατεστημένων εφαρμογών και των βάσεων δεδομένων της επιχείρησης με την μέγιστη διαθεσιμότητα σύμφωνα με τoν υφιστάμενο φυσικό εξοπλισμό ( servers, storage,..) και τον σχεδιασμό του τμήματος ΙΤ της εταιρείας μας.

Προσφέρει ορθότερη διαχείριση φυσικών πόρων με την παροχή σε πραγματικό χρόνο περισσότερης ισχύς, μνήμης ή αποθηκευτικών μέσων στα εικονικά συστήματα ενώ αυτά λειτουργούν και σύμφωνα με τις απαιτήσεις ζήτησής τους την δεδομένη χρονική στιγμή.

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό το virtualization προσφέρει ασφάλεια κατά των επιθέσεων, απειλών ή φυσικών καταστροφών και την δημιουργία συχνών αντιγράφων των εικονικών μηχανών σε ασφαλή αποθηκευτικά μέσα είτε εντός είτε εκτός της επιχείρησης και με δυνατότητα λειτουργίας της επιχείρησης από τα αντίγραφα των συστημάτων αυτών (Business continuity). Ικανοποιούν την ανάγκη της επιχείρησης για την συνεχή διαθεσιμότητα των συστημάτων της διότι προσφέρουν εύκολη, οικονομική και αξιόπιστη δημιουργία σεναρίων:

  • αποκατάστασης καταστροφών (disaster recovery),
  • δημιουργίας συστοιχιών συστημάτων εξυπηρέτησης (clustering),
  • δημιουργίας πολλαπλών διαδρομών εξυπηρέτησης (multi-pathing),
  • εξισορρόπησης και διανομής φορτίου εξυπηρέτησης (load balancing).
  • δημιουργίας συχνών αντιγράφων ασφάλειας ενώ λειτουργούν (snapshots)
  • συνεχής λειτουργία της επιχείρησης (Business continuity)

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη λύσης virtualization της δικής σας επιχείρησης.

Οι επιχειρήσεις για να είναι ανταγωνιστικές υλοποιούν υποδομές virtualization και απολαμβάνουν τα οφέλη της.

Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.