Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη

Για να λειτουργήσει η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να διαθέτει ένα σωστά σχεδιασμένο και δομημένο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, το οποίο είναι αξιόπιστο, ευέλικτο και ασφαλές. Η δυνατότητα μετάδοσης, παραλαβής και διαμερισμού της πληροφορίας δημιουργεί ταχύτητα, ευελιξία και οργάνωση στις απαραίτητες καθημερινές διαδικασίες.

Για τον σκοπό αυτό η συνεχής υποστήριξη και αξιολόγηση της υφιστάμενης υποδομής και επικοινωνίας, θα πρέπει να έχει σαν σκοπό όχι μόνο τις σημερινές απαιτήσεις της επιχείρησης αλλά γενικότερα να είναι σε θέση να προβλέψει και τις μελλοντικές της ανάγκες σε υποδομή και δικτυακή οργάνωση.

Η IPtech με ιδιαίτερη εμπειρία και γνώση της σύγχρονης επικοινωνίας δεδομένων παρέχει τις υπηρεσίες αυτές και φροντίζει για την σωστή εγκατάσταση, οργάνωση και υποστήριξη.

Σύγχρονες υποδομές δικτύων

Για την αξιοποίηση του εξοπλισμού μηχανογράφησης αλλά και της επικοινωνίας μεταξύ ομάδων χρηστών, ή διαφορετικών εγκαταστάσεων η IPtech εγκαθιστά τις εξής δικτυακές υποδομές:

  • Δίκτυα ευρείας περιοχής ή Δίκτυα που καλύπτουν αποστάσεις μερικών χιλιομέτρων.
  • Δίκτυα μικρών αποστάσεων ή τοπικά δίκτυα, που καλύπτουν μικρές αποστάσεις και περιορίζονται στα πλαίσια μιας επιχείρησης.
  • Αστικά Δίκτυα που δεν ξεπερνούν τα σύνορα μιας πόλης.

Η παροχή ειδικευμένης υποστήριξης και αναβάθμισης του δικτυακού εξοπλισμού σας είναι ο στόχος του τμήματος τεχνικής υποστήριξης.

Οι μηχανικοί μας σας υποστηρίζουν ανεξάρτητα από το μέγεθος του δικτύου πού έχετε ή θέλετε να υλοποιήσετε. Δημιουργούν δικτυακές υποδομές ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Υπηρεσίες υλοποίησης δικτύων

Για το σκοπό αυτό η IPtech δημιουργεί δικτυακές υποδομές με την χρήση διαφορετικών τεχνολογιών διασύνδεσης.

Οι τρόποι επικοινωνίας και διασύνδεσης που προσφέρουμε, χρησιμοποιούν τις εξής τεχνολογίες:

  • Adsl / Vdsl - δίκτυα πρόσβασης βασισμένα στην τεχνολογία του διαδικτύου
  • Wi-Fi – Ασύρματα δίκτυα τοπικής η μεγάλης εμβέλειας
  • Laser link – Δίκτυα με έμφαση στην ασφάλεια και ταχύτητα
  • 5G,4G – Επικοινωνίες βασισμένες στην κινητή τηλεφωνία
  • Optical Lines - Αποκλειστικές ζεύξεις με έμφαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της κάθε λύσης στοχεύει στην ιδανικότερη επίτευξη του χαμηλού κόστους, με αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.