Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη

Οι τρόποι εξόφλησης των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας μας είναι οι ακόλουθοι:

Με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέτετε το ποσό σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς Εθνική, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς.

Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας θα πρέπει ως αιτιολογία στη κατάθεσή σας να χρησιμοποιείτε το ΑΦΜ και το Ονοματεπώνυμό σας.

Σημειώνουμε ότι στην περίπτωση που η κατάθεσή σας δεν περιλαμβάνει αιτιολογία ή περιλαμβάνει ελλιπή ή λανθασμένη αιτιολογία, το οικονομικό μας τμήμα δεν μπορεί να γνωρίζει τι αφορά το συγκεκριμένο ποσό και η κατάθεσή σας καταχωρείται στις ανεπιβεβαίωτες πληρωμές μέχρι την ανεύρεση της υπηρεσίας που εξοφλεί.
Για τον λόγο αυτό, σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει τραπεζική κατάθεση η οποία δεν έχει ενημερωθεί στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο (+30) 210 9212525.

Λογαριασμοί κατάθεσης IPTECH I.K.E.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN :   GR84 0172 1870 0051 8708 9850 232

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
IBAN
:   GR40 0260 4620 0004 7020 0398 450

Τραπεζικές πληρωμές (είτε μέσω web banking, είτε σε υποκαταστήματα τραπεζών) που πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14.30 ενημερώνονται την ίδια ημέρα. Πληρωμές που πραγματοποιούνται μετά τις 14.30 , αργίες , Σαββατοκύριακο (είτε μέσω web banking, είτε σε υποκαταστήματα τραπεζών) ενημερώνονται την πρώτη εργάσιμη. Τυχόν έξοδα ή προμήθειες τραπεζών για καταθέσεις από Ελλάδα ή εξωτερικό επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Με επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας μας

Μπορείτε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας στα γραφεία της εταιρείας μας από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα.

Με καταβολή της αξίας των υπηρεσιών μας κατά την παροχή της *

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παροχής των υπηρεσιών μας στον αρμόδιο συνεργάτη μας, που επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις σας εκδίδοντάς σας νόμιμη απόδειξη είσπραξης της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας υποχρεούται εντός 2 εργάσιμων ημερών να σας εκδώσει και να σας ταχυδρομήσει τα νόμιμα παραστατικά παροχής υπηρεσιών.

(*) Ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης δεν είναι διαθέσιμος για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση.

Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.