Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι σε θέση να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις σας, στην περίπτωση που το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κρίνεται σοβαρό.Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο χειριστή εκ μέρους του πελάτη, για την πιθανή προμήθεια ανταλλακτικών.

Ένας μηχανικός τεχνικής υποστήριξης επισκέπτεται τα γραφεία σας, και πραγματοποιεί ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Οι υπηρεσίες της IPtech, απευθύνονται σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις, που απαιτούν ολοκλήρωση, βελτιστοποίηση, απομακρυσμένη πρόσβαση και συστήματα προστασίας. Σκοπό έχουν την διασφάλιση της άριστης λειτουργίας και την απρόσκοπτη διαθεσιμότητα των πληροφοριακών τηλεπικοινωνιακών υποδομών και δικτύων της επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Εγκατάσταση / Μετεγκατάσταση Εξοπλισμού

Η Υπηρεσία απευθύνεται σε όσους πρόκειται να αναπτύξουν νέα μηχανογραφική υποδομή, να επεκτείνουν την υπάρχουσα ή να μετεγκατασταθούν σε νέους χώρους και αφορά την πλήρη ανάπτυξη του υλικού και λογισμικού σε ένα χώρο ή σε διαφορετικούς χώρους συνδεδεμένους μεταξύ τους. Οι εγκαταστάσεις αφορούν εξοπλισμό: Servers, PCs, Εκτυπωτές, Scanners, Ενεργό εξοπλισμό Δικτύου, κλπ. των περισσοτέρων κατασκευαστών μηχανογραφικού εξοπλισμού και λειτουργικών συστημάτων. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, παραδίδεται  αναφορά εργασιών και αποτελεσμάτων των ελέγχων.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικών πακέτων

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν την εγκατάσταση και παραμετροποίηση servers και desktop της επιχείρησής, λειτουργικών συστημάτων, backup και antivirus software, καθώς και εξειδικευμένων λογισμικών για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εταιρικού δικτύου

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν την παραμετροποίηση του εταιρικού δικτύου, και περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως η διαχείριση firewalls, email exchange server, κοινόχρηστων φακέλων και εκτυπωτών, η σύνδεση UPS και η τοποθέτηση Racks, η δομημένη καλωδίωση και η εγκατάσταση IP τηλεφωνικών κέντρων.

Έλεγχος απόδοσης εταιρικού Δικτύου

Η υπηρεσία Network Check-Up, Performance Evaluation & Optimization αφορά την καταγραφή και χαρτογράφηση του δικτύου της επιχείρησης, καθώς και τη μελέτη βελτιστοποίησης της συνολικής απόδοσής του.

Υπηρεσία Fast & Disaster Recovery

Η υπηρεσία στοχεύει στην εξασφάλιση της υψηλής διαθεσιμότητας του μηχανογραφικού εξοπλισμού της επιχείρησης και τη διασφάλιση της ταχύτερης δυνατής αποκατάστασης των κυριότερων λειτουργιών της, σε περίπτωση εκτάκτου περιστατικού απώλειας εξοπλισμού.

Υπηρεσία Αναβάθμισης Εξοπλισμού

Η υπηρεσία αφορά την αναβάθμιση σταθμών εργασίας, Servers και εκδόσεων λογισμικού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης.

Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.