Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη

Η IPtech έχοντας εμπειρία στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης, έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες, με τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι μηχανικοί λογισμικού της IPtech, έχουν συσσωρευμένη τεχνογνωσία , με εκατοντάδες εγκαταστάσεις λογισμικού, σε μια ευρύτατη γκάμα επιχειρήσεων και οργανισμών.

microsoft

Microsoft

Η Microsoft, ως παγκόσμιος ηγέτης στο επιχειρησιακό λογισμικό, παρέχει ένα σύνολο λύσεων, σχεδιασμένες για την σύγχρονη επιχείρηση. Τα προϊόντα της καλύπτουν εφαρμογές γραφείου, εφαρμογές κεντρικής διαχείρισης, εφαρμογές ασφάλειας και επικοινωνίας. Η εγκατάσταση παραμετροποίηση και υποστήριξη των εφαρμογών αυτών είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

Veeam

Veeam

Η Veeam παρέχει λύσεις backup & replication για virtual υποδομές τόσο σε VMware όσο και Microsoft. Καλύπτει μικρές και enterprise υποδομές. Παρέχει υπηρεσία disaster recovery η οποία μειώνει δραματικά το κόστος υλοποίησης καθώς περιλαμβάνει deduplication αλγόριθμο και εύκολη διαχείριση επαναφοράς αρχείων ή και ολόκληρων vm σε ελάχιστο χρόνο. Υποστηρίζει cloud backups σε amazon ή azure.

 

VMware

VMware

Η VMware, Inc. είναι εταιρεία που παρέχει λογισμικό εικονικοποίησης. Ιδρύθηκε το 1998 από τους Diane Greene, Mendel Rosenblum, Scott Devine, Edward Wang και τον Édouard Bugnion και η έδρα της είναι στο Palo Alto, California, ΗΠΑ. Της οποίας ο κύριος μέτοχος είναι η EMC Corporation. Τα προϊόντα της VMware είναι σχεδιασμένα για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, Linux και Mac OS X.

 

Microsoft

GFI

Η GFI είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε προϊόντα λογισμικού για τον έλεγχο και την ασφάλεια των δικτύων, καθώς και σε λύσεις messaging. Τα προϊόντα της GFI είναι διαθέσιμα είτε σαν λύσεις on-premise, είτε in the cloud, είτε σαν συνδυασμός και των δύο μοντέλων. Oι τιμές των προϊόντων της είναι αρκετά ανταγωνιστικές, εστιάζοντας στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

 

Eset

Eset

H Eset είναι ηγέτιδα στην παροχή λύσεων ασφαλείας για εταιρείες κάθε μεγέθους, οικιακούς χρήστες και χρήστες κινητών τηλεφώνων. Η εκτεταμένη γκάμα των λύσεών της, προστατεύει όλων των ειδών τα περιβάλλοντα και τις πλατφόρμες, από σταθμούς εργασίας και servers, μέχρι φορητές συσκευές, βοηθώντας τους πελάτες της να βρίσκονται συνεχώς κάτω από τη μέγιστη προστασία σε όλες τις συνθήκες.

 

Backup Assist

Backupassist

Το BackupAssist κάνει την προστασία των δεδομένων εύκολη υπόθεση, πραγματοποιώντας αυτόματα και προγραμματισμένα backups. Με λύσεις για τοπικό ή απομακρυσμένο backup μέσω internet, την δυνατότητα να λαμβάνει αρχεία, ολόκληρους servers (συμπεριλαμβανομένων Active Directory, Exchange, SQL) - από φυσικούς και εικονικούς servers.

 

softalk

Workgroupmail

Είναι μια σουίτα εφαρμογών, επικεντρωμένη στην επικοινωνία συστημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δίνει την δυνατότατα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, με ή χωρίς την σύνδεση στο Internet. Παρέχει δυνατότητες διαχείρισης λογαριασμών email, με δυνατότητα διαμοιρασμού των μηνυμάτων.

 
Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.