Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη
Με το Private cloud storage μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία σας με ασφάλεια σε προσωπικό (private) server με πρόσβαση σε χρήστες που εσείς επιλέγετε.

Συνεργαστείτε ευκολότερα, με ασφάλεια

Το Private cloud storage είναι μια λύση συγχρονισμού και κοινής χρήση αρχείων που δίνει την δυνατότητα  ομάδες χρηστών να έχουν έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Μοιραστείτε δεδομένα στην επιχείρηση σας

Η κοινή χρήση αρχείων βοηθάει στην αύξηση παραγωγικότητας. Το Private cloud storage το καθιστά εύκολο, ευέλικτο και ασφαλές, είτε η ομάδα σας είναι στον ίδιο κτίριο ή σε διαφορετικές ηπείρους.

 • Προσαρμοσμένες ομάδες χρηστών
 • Σχόλια 
 • Ροή δραστηριότητας


Μοιραστείτε αρχεία με εξωτερικούς χρήστες

Οι μονάδες flash (usb) και οι δημόσιες cloud εφαρμογές αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των αρχείων σας. Με το Private cloud storage στέλνετε συνδέσμους κοινής χρήσης αρχείων με κωδικό πρόσβασης και ημερομηνίες λήξης του συνδέσμου.
 • Δημόσιοι σύνδεσμοι αρχείων
 • File drop σε εξωτερικούς χρήστες 
 • Ορισμός ημερομηνίας λήξης


Εργαστείτε από οπουδήποτε

Οι συνεργάτες και οι συνάδερφοι σας χρειάζονται ασφαλή και εύκολη πρόσβαση σε αρχεία και δεδομένα, είτε εργάζονται στο γραφείο, από το σπίτι ή την παραλία. Το Private cloud storage σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από παντού με εφαρμογές για κάθε συσκευή.
 • Web App πρόσβαση από όλους τους Broswers
 • Εφαρμογή για desktop υπολογιστές
 • Εφαρμογή για όλες τις συσκευές iOS & Android ( Mobile & Tablet )


Αποθηκεύστε δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς

Παραμείνετε συμμορφωμένοι με τις πολιτικές με τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε δεδομένα και αρχεία με τους συνεργάτες σας. Το Private cloud storage κρατάει ασφαλή τα δεδομένα σας.
 • GDPR compliant
 • On-premises


Μειώστε την χωρητικότητα του διακομιστή αλληλογραφίας σας

Δεν χρειάζεται πλέον να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλα συνημμένα. Με το Private cloud storage μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα αρχεία .Μπορείτε ακόμη να στείλτε έναν ιδιωτικό σύνδεσμο στο email του συνεργάτη ή μπορείτε να μοιραστείτε έγγραφα με τους χρήστες σας και εκείνοι θα ειδοποιηθούν αυτόματα.
 • Ιδιωτικοί σύνδεσμοι
 • Μοιραστείτε αρχεία απευθείας από την εφαρμογή για υπολογιστές
 • Αντιγραφή συνδέσμων και κοινή χρήση αρχείων από τις εφαρμογές για κινητά
Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.