Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη

Έχει επικρατήσει ο όρος αυτός να αναφέρεται σε ένα σύστημα που αποθηκεύει αρχεία ιστοσελίδων (web server), και μοιράζεται το περιεχόμενό του με το υπόλοιπο διαδίκτυο, και έναν mail server, ο οποίος στέλνει και δέχεται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για μεγάλο αριθμό χρηστών και εγκατεστημένα σε Data Center ανά τον κόσμο, ώστε να λειτουργούν 24 ώρες/24ωρο, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, και συνδεδεμένα με υψηλές ταχύτητες internet.

Ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να φιλοξενήσει ένα ή περισσότερα websites, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη του καθενός, υπηρεσίες εμφάνισης της ιστοσελίδας του, ηλεκτρονική αλληλογραφία και υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων.

Ο κάθε ιδιοκτήτης για να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία πρέπει να έχει κατοχυρώσει ένα δικό του μοναδικό όνομα στο διαδίκτυο (domain dame).

Κατηγορίες υπηρεσιών hosting

Τα πακέτα φιλοξενίας μπορούν vα κατηγοριοποιηθούν στις παρακάτω οικογένειες:

  • Shared Hosting, όπου παρέχεται τμήμα του συστήματος στον οποίο φιλοξενούνται και άλλοι χρήστες.
  • Reseller Hosting, όπου παρέχεται η δυνατότητα να μεταπωληθεί χώρος και λοιπά εργαλεία φιλοξενίας ιστοσελίδων
  • Virtual Private Server, όπου μέσω λογισμικού εικονικοποίησης συστήματος (Virtualization) παρέχεται ένας απομονωμένος χώρος στο σύστημα, με δικούς του -αποκλειστικής χρήσης- πόρους (μνήμη, ισχύ) και πρόσβαση
  • Dedicated Servers, όπου παρέχεται ολόκληρο το σύστημα για αποκλειστική χρήση και διαχείριση από τον κάτοχο του ιστότοπου
  • Cloud Hosting, όπου με τεχνολογία διαμοιρασμού φόρτου εργασίας σε πολλά συστήματα ταυτόχρονα, τα εισερχόμενα αιτήματα εξυπηρέτησης διαμοιράζονται στα μηχανήματα με το μικρότερο φόρτο εργασίας ενώ ταυτόχρονα τα αντίγραφα σε κάθε σύστημα εξασφαλίζουν την ακεραιότητα των αρχείων

Υπηρεσίες φιλοξενίας hosting

Η IPtech διαθέτει ιδιόκτητα συστήματα φιλοξενίας στην Ελλάδα στο Data Center της Lamda Helix στην Αθήνα, και παρέχει υπηρεσίες ταχύτητας, αξιοπιστίας και, απόδοσης για κάθε επιχείρηση.

Η δυνατότητα ευελιξίας και κάλυψης ιδιαίτερων απαιτήσεων καθώς και η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Εκμεταλλευόμενοι τις νέες υπηρεσίες Cloud Hosting μπορούμε να εγγυηθούμε συνεχή λειτουργία της υπηρεσίας σας με σταθερή ταχύτητα, αυξημένη ασφάλεια και προστασία.

Αν θέλετε την φιλοξενία του ονόματος χώρου που διαθέτετε, την ενοικίαση εικονικού συστήματος (Virtual Private Server) ή την αποκλειστική χρήση συστήματος (Dedicated Servers) επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφόσον θέλετε την μεταφορά του κεντρικού σας συστήματος στο Data Center (Collocation), μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τόσο με τις υπηρεσίες της μεταφοράς των δεδομένων σας στο Data Center, όσο και με την προετοιμασία της τοπικής σας εγκατάστασης για την λειτουργία στο νέο περιβάλλον.

Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.