Αναζήτηση

Εγγραφή χρήστη
Η αποθήκευση και η διαθεσιμότητα των δεδομένων σε μια επιχείρηση είναι μια κρίσιμη διαδικασία η οποία απαιτεί σχεδιασμό και συνεχή έλεγχο ορθής λειτουργίας ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι άμεσα διαθέσιμες στους εξουσιοδοτημένους χρήστες για επεξεργασία.

Τα δεδομένα της επιχείρησης αποτελούνται από αρχεία χρηστών, email, φωτογραφίες, video, βάσεις δεδομένων, αρχεία marketing, εικονικές μηχανές VM, κ.α.

Τα δεδομένα με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται σημαντικά με αποτέλεσμα η διαχείρισή τους να απαιτεί την προμήθεια μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου ικανού να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις. Ταυτόχρονα η απαίτηση για μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια αλλά και διαθεσιμότητα είναι επιτακτική.

Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χωρητικότητας και της απόδοσης που ζητούν οι επιχειρήσεις με τις λύσεις storage Nas San ή Cloud που προτείνει, και με δυνατότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηστών.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους κατασκευαστές λύσεων αποθήκευσης – storage όπως όπως Dell, EMC, Huawei, Synology, HP, Lenovo, κ.α. και προφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες σχεδιασμού και εγκατάστασης, την μετεγκατάσταση των δεδομένων και την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Τα συστήματα storage σας προσφέρουν τα εξής πλεονεκτήματα:
 • Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα άμεσης επέκτασής του
 • Προστασία των αρχείων από σφάλμα υλικού
 • Άμεση λειτουργία λόγω συμβατότητας με την υφιστάμενη δικτυακή δομή
 • Δυνατότητα ασφαλής απομακρυσμένης πρόσβασης σε συγκεκριμένους χρήστες
 • Διαμοιρασμό πληροφορίων σε εξουσιοδοτημένες φορητές συσκευές
 • Λειτουργία συχνού backup είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα ή σε cloud storage
 • Δυνατότητα υλοποίησης σεναρίων Storage Replication και Disaster Recovery
 • Ελεγχόμενη πρόσβαση τοπικών χρηστών και εφαρμογών
 • Προστασία από κακόβουλες ενέργειες ( διαγραφή ή κρυπτογράφηση αρχείων )
 • Υψηλή ταχύτητα εκτέλεσης των εφαρμογών
 • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού χρηστών
 • Μείωση κόστους υπηρεσιών υποστήριξης με εργαλεία κεντρικής διαχείρισης
 • Κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων του επιχειρηματικού περιβάλλοντος
 • Διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας των αποθηκευμένων πληροφοριών

Η λύση Storage είναι μια ώριμη τεχνολογία η οποία έχει έναν σημαντικό και κρίσιμο ρόλο για το σύνολο της μηχανογραφικής υποδομής της επιχείρησης. Ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις για οικονομία, λειτουργικότητα, ασφάλεια και υψηλή χωριτικότητα.
Τηλεφωνικό κέντρο
217 0008001

Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00 το απόγευμα

όροι χρήσης
Εγγραφή
You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Επεξεργασία Λογαριασμού
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Εγγραφή στο newsletter
Με την εγγραφή σου στο Newsletter μας μπορείς να μαθαίνεις πριν από όλους τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες μας και να απολαβαίνεις μοναδικές προσφορές.

Θέλω να ενημερώνομαι μέσω email για τα νέα προϊόντα, και τις υπηρεσίες από αυτήν την ιστοσελίδα, και συμφωνώ με τους Όρους Προσωπικών Δεδομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.